Prednosti

GPS praćenje vozila u realnom vremenu uz mogućnost pregleda svih prijeđenih ruta kroz povijest praćenja, unapređuje organizaciju poslovanja i djelatnu učinkovitost.

Rezultati korištenja EcoMobile Fleet sustava za nadzor vozila

SMANJENJE TROŠKOVA I POVEĆANJE POSLOVNE UČINKOVITOSTI – Kontinuirani i sustavni nadzor vozila u Vašem voznom parku putem praćenja niza parametara (smjer i brzina kretanja, potrošnja goriva, itd.), u konačnici dovodi do:

Smanjenja prosječne potrošnje goriva
GPS praćenje vozila utječe na ponašanje vozača i rezultira ekonomičnijom vožnjom i drastičnim smanjenjem korištenja vozila u privatne svrhe čime se prosječna potrošnja goriva smanjuje i do 30%.
Smanjenja troškova vezanih uz održavanja i osiguranje
Odgovornije ponašanje u vožnji utječe na produženje vijeka trajanja vozila, odnosno smanjenje troškova održavanja i servisa.
Povećanja radne discipline i poslovne učinkovitosti
Uvođenje sustava za GPS praćenje vozila izravno utječe na povećanje učinkovitosti djelatnika (prodajnih predstavnika, trgovačkih putnika, dostavljača i dr.), koji, svjesni da su pod nadzorom, radno vrijeme provode isključivo u okviru radnih zadataka i poslova.

Što se sve može pratiti?

GPS PRAĆENJE SVIH TIPOVA VOZILA, PLOVILA I RADNIH STROJEVA

S obzirom na male dimenzije i mogućnosti spajanja, GPS uređaj za satelitsko praćenje moguće je ugraditi u sve tipove vozila, plovila i radnih strojeva. Najčešće se koristi za praćenje:

Zatražite rješenje po mjeri